O nama

dash-left
dash-right
dash-center
O nama

Čovjek uči dok je živ! Tako je i u poslovnom svijetu

Profesionalnim pristupom rješavamo sva Vaša pitanja. Prikupljamo podatke, analiziramo, savjetujemo i implementiramo.

Specijalizirali smo se za sva poslovna područja:

Naša vizija i misija
POVJEST POSLOVANJA
Poslovni ciljevi

Naša vizija i misija

Vizija našeg poslovanja je osigurati svim poduzetnicima i njihovim društvima najkvalitetnije savjete. Znamo da je to jedni pravi put prema rastu i razvoju našeg poslovanja.

Misija u našem pogledu je jednostavna, a to je da ćemo svoju viziju ostvariti kontinuiranim ulaganjem u znanje i edukaciju, te praćenjem situaciju u poslovnom svijetu.

Ukratko o nama

Društvo je osnovano u 2017. godini u potpunoj drugoj djelatnosti. U prosincu 2020. godine kupili smo poduzeće i nazvali ga BUSINESS GROWTH što u prijevodu ima značenje POSLOVNI RAST. Punih godinu radili smo razne analize, ispitivali situaciju na tržištu, te uvidjeli da prvenstveno poduzetnici i vlasnici poduzeća nisu dovoljno informirani i nemaju dovoljno informacija u vezi sa njihovim tvrtkama i mogućnostima.

Informacija, pravilnika i zakona je mnogo koji se kontinuirano mijenjaju, i teško im je biti u korak s istima. Upravo tu smo uočili našu potrebu da omogućimo poduzetnicima i tvrtkama kvalitetne i provjerene informacije.

Naša lokacija ureda nalazi se u Lučkom, svega 1 km od glavnog prometnog čvorišta Lučko, te nam je sve na dohvat ruke, kompletan Zagreb i Zagrebačka županija. Osim Grada Zagreba i zagrebačke županije naše usluge koriste klijenti iz cijele Republike Hrvatske i inozemstva. Fleksibilni smo što se tiče poslovnih sastanka, a koji su zbog navedene COVID-19 situacije ograničeni, sastanke odrađujemo i online putem Google MEET, ZOOM i Microsoft Teams.

Možete nas kontaktirati na jedan od naših kontakt obrazaca

Poslovni ciljevi

Naš poslovni cilj je kontinuirano ulaganje u znanje i modernizaciju poslovanja kako bi na što učinkovitiji način pomogli malim poduzetnicima i budućim poduzetnicima usredotočiti se na rast i razvoj poslovanja i poslovnih ideja.
Meet Our Advisors

We Have An Exclusive
Team Member

featured team

John N. Holmes

Business Developer
featured team

Billie R. Courtney

Chief Marketing Officer
featured team

David K. Marble

Principal Advisor
featured team

Raymond Grimes

Life Insurance Agent

Watch Our Latest Videos For Better
Innovative Business