Poslovno savjetovanje

featured image

BUDUĆI PODUZETNICI

Za buduće poduzetnike, ulazak u poduzetništvo je ozbiljan poduhvat u koji se mnogi upuštaju zbog prednosti koje samo poduzetništvo nudi. Najučestalije prednosti su preuzimanje kontrole nad vlastitom sudbinom, mogućnost mijenjanja stvari, ostvarivanje neograničenih profita, priznatost u društvu, kreativnost, te na kraju krajeva, raditi stvari koje volite. Sam ulazak u svijet poduzetništva nosi i određene rizike koji se poistovjećuju sa otvaranjem novog „biznisa“. Najčešći nedostaci ulaska u poduzetništvo su nesigurnost, rizik gubitka uloženog kapitala, nedefinirano radno vrijeme i naporan rad, niska kvaliteta života za vrijeme uspostavljanja poslovanja, visoka razina stresa, neograničena odgovornost, te obeshrabrenje. Ulazak u svijet poduzetništva zahtjeva znanje, istraživanje, vještine, hrabrost i umrežavanje. Biti poduzetnik uključuje kontinuirano dokazivanje. Poduzetništvo zahtjeva stalno traženje novih ideja, maštovitosti u pronalaženju novih mogućnosti u poslovanju, pouzdanoj intuiciji i procjeni.

Kako bi Vam olakšali sami početak Business growth ima kompletna rješenja, korake i strategije kreirane individualno prema Vašim vizijama. Naša misija je implementirati Vašu viziju!

U procesu ste ulaska u poduzetničke vode? Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije.

Sa Vama od samog početka te Vas informiramo o:

AKTIVNI PODUZETNICI

Aktivni ste poduzetnik, onda ima mnogo tema o kojima se može pričati.

Stabilnost poduzeća, solventnost i likvidnost danas su jedni od glavnih problema poslovanja. Kako osigurati rast, razvoj, ali prije svega stabilnost i bezbrižnost? Organizacija poslovanja, izrada strategije su neizbježni procesi za svakog poduzetnika.

Naš zadatak je analizirati Vaše poslovanje kroz razne alate i izvještaje, analizirajući sve faze poslovanja. Savjetovanje je bitan element odgovornoj osobi da angažirajući stručni tim Business growth tima koji će za Vas razraditi strategiju u cilju implementacije Vaših vizija. Razmotriti ćemo sve čimbenike koje utječu na poslovanje, izraditi plan i projekt rasta i razvoja,

Zajedno ćemo provjeriti i sagledati sve načine kako bismo iskoristili sve vaše resurse i pronašli nove, tako da radite pametnije, a ne teže.

Menadžersko savjetovanje izuzetno je bitno za poduzetnika iz razloga

Od nas možete očekivati sve što je potrebno na jednom mjestu:

Kontakt

    Trebate savjetovanje?